© Copyright 2016, Wagner Solar Hungária Kft., Dunakeszi, Magyarország

Minden jog fenntartva. A www.okosnapelmrendszer.hu weboldalon található szövegek, képek, grafikák, zenék, animációk és videók, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll. Ezen weboldal tartalmát tilos kereskedelmi céllal másolni, terjeszteni, megváltoztatni, illetve harmadik személynek továbbadni. A weboldal olyan képeket is tartalmaz, amelyek harmadik személy tulajdonát képezik.

Wagner Solar Hungária Kft.

Székhely H-2120 Dunakeszi, Fóti út 92.
Ügyvezető: Beleznai Nándor
Felelős szerkesztő: Beleznai Orsolya
Cégjegyzékszám: Cg.13-09-091411
Adószám: 12851607-2-13
Telefon: +36 27 548 440
E-mail: okosnapelem@wagnersolar.hu
Bejegyző hatóság neve: Pest megyei cégbíróság
Adatvédelmi szám: 81043/2015
Az oldal karbantartója: Györgyi Tamás
Tárhelyszolgáltató: Lanten Bt. – Gyümölcstárhely
Székhelye: 8000 Székesfehérvár, Palotai út 8/B 1/III.
Weboldala: www.gyumolcstarhely.hu
E-mail címe: ugyfelszolgalat@gyumolcstarhely.hu
Telefonszáma: +36-22-78-76-74

Felelősségvállalás

Ezeket a weboldalakat a lehető legnagyobb gondossággal állították össze, ennek ellenére a Wagner Solar Hungária Kft. nem tudja garantálni ezen oldalak hibátlanságát és az információk teljes pontosságát. A Wagner Solar Hungária Kft. ezúton is kizár minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely ezen weboldalak felhasználása nyomán keletkezik, kivéve, ha azok a Wagner Solar Hungária Kft. szándékos cselekedetének , vagy súlyos gondatlanságának következményei.

Licenc

Az oldalakon található szellemi termékek, szabadalmak, márkák és szerzői jogok védettek. Ezen oldalakon keresztül a Wagner Solar Hungária Kft. és harmadik személyek szellemi tulajdonaik felhasználásához nem járulnak hozzá.